The Queens Commodore Stud Stables At The Sandringham Estate Norfolk

This Re-roofing of the Queens stables was a very enjoyable project which took approximately six weeks to complete including alterations to the vets surgery, everybody concerned was very pleased with the result.

Cromer Lighthouse

 

Mangreen

Man Green Meditation Centre was very interesting to build as it was octagonal in shape with 7 dormers, including slate roof. It had a kitchen, toilets, electrics, and hanging lights and floor lights.

 


 

Patio

We had to relay a complete garden including new walls and gates. We put in a new walk and the whole garden was patioed as the owner could no longer cut the grass. She was an enthusiastic gardener who wanted a large space for all of her plant pots. She was very satisfied with the final result.

Before the refit.



After the refit.


 

Conversion

Parts of this cottage dated back to the 14th Century. We had to convert two cottages into one.
The fireplace was enlarged. One interesting feature was exposing the original beehive oven (bread oven) in the ingle nook fireplace.
The roof was re-thatched, new floors were put in, and all the roof timbers were left exposed.

 

 

Barn Conversion

We had to re-fit the floors with damp course. A mezzanine floor was added to the roof space to allow an upstairs bedroom and study. We added a fireplace and chimney, a kitchen and a bathroom. All
were fitted with electrics and plumbing. Insulated partitioned walls were put up to make separate rooms.